G. Besuyen Rijwielspecialist
In the Spotlight

Rijwielspecialist Besuyen verrast
HSV Adegeest met softbalknuppels
Voorschoten, 15 november 2014
Tien spiksplinternieuwe softbalknuppels – daarmee verraste rijwielspecialist Ronald Besuyen de leden van honkbal- en softbalvereniging Adegeest. Zaterdag 15 november namen twee jonge speelsters de knuppels, afkomstig van fietsenfabrikant Koga uit Heerenveen, in bijzijn van het bestuur in ontvangst.
Ronald Besuyen is al de derde generatie rijwielspecialisten in de Voorstraat te Voorschoten. Onder de merken die hij verkoopt zijn ook de topfietsen van Koga. “Regelmatig bezoek ik een beurs om nieuwe modellen te bestellen. Afgelopen jaar kreeg ik een softbalknuppel als relatiegeschenk. Hans Borghart, een goede klant, zag die knuppel hier in de winkel en toonde zich bijzonder geďnteresseerd. Na een telefoontje met Koga waren ze zo vriendelijk om nog een stel extra exemplaren deze kant op te sturen en dit jaar deden ze dat opnieuw.”
“Adegeest laat me niet los”, zegt Hans Borghart, met 65 jaar het oudste spelende lid van de vereniging. “Het is zo’n leuke club. Er heerst een heel goede sfeer, iedereen mag meedoen en ik vind het heerlijk om jong en oud op het veld te zien slaan en rennen. Voor onze club betekent deze gift weer een stukje zorg minder. Honkbal- en softbalknuppels zijn vrij prijzig dus het is heel leuk voor de vereniging. Koga bouwt de beste fietsen, dus met de kwaliteit van deze knuppels zit het ook wel goed.”
Julia is zeven jaar en speelt nu drie jaar beebal, een spelvariant voor de jongste leden. “Rennen is het leukst”, vindt ze. “Deze knuppels zijn de mooiste die er bestaan! Ik hou van turquoise en ze zijn onbreekbaar.” Ook Chiara, zeven-en-een-half jaar oud en één jaar lid van Adegeest, is blij met de nieuwe aanwinsten. “Omdat ik er hard mee kan slaan, omdat ze zo’n mooie kleur hebben, omdat ze glimmen en omdat ze onbreekbaar zijn”, zegt ze lachend. Julia vult aan: “Chiara zit ook op atletiek dus ze kan ook heel hard rennen.”

Ronald Besuyen overhandigt de knuppels aan Julia en Chiara

Terug

Deel het met uw vrienden!


In the Spotlight
LEASEFIETS
LEASEFIETS
leenfietsen
leenfietsen
FIAT
FIAT