G. Besuyen Rijwielspecialist
In the SpotlightRonald Besuyen, eigenaar van de bekende fietsenwinkel aan de Voorstraat, is van kinds af aan voetbalfan. Zelf speelde hij bij SVLV en later Randstad Sport. Toen Ronald in het doel plaats moest maken voor een ander, ging hij volleyballen. Maar zijn liefde voor voetballen bleef.

“Jarenlang sponsorde ik de shirts van het elftal van mijn zoon”, vertelt Ronald. “Door het kledingplan kon dat niet meer. Toen hoorde ik van de mogelijkheid om de penaltybokaal te sponsoren. Daar heb ik geen spijt van. Regelmatig hoor ik van mensen dat ze jongens in ‘mijn’ shirtjes hebben zien lopen. Het is dus een succes en ik ga er graag nog wat jaren mee door. Als de financiën dat toelaten, natuurlijk.”

Besuyen heeft ook een reclamebord langs het veld. “Iemand van de club zei eens ‘bij jou koop ik geen fiets, want je hebt nog geen bord’. Hij had natuurlijk gelijk.” De zoon van Ronald speelt nu in de B4. “Hij begon als spits, is nu centrale verdediger en eindigt misschien net als zijn vader in het doel”, lacht Ronald.

De organisatie bij Voorschoten '97 zit goed in elkaar, vindt Ronald. Dat geldt ook voor zijn fietsenzaak. Een moderne showroom en sinds kort een gloednieuwe werkplaats.  Met zo’n bedrijf ben je op de toekomst voorbereid.

www.gbesuyen.nl

Terug

Deel het met uw vrienden!


In the Spotlight
LEASEFIETS
LEASEFIETS
leenfietsen
leenfietsen
G.Besuyen
G.Besuyen
Even voorstellen
Even voorstellen
Lease-A-Bike
Lease-A-Bike