G. Besuyen Rijwielspecialist
In the Spotlight


 

DÉ RIJWIELSPECIALIST IN VOORSCHOTEN

Besuyen Rijwielspecialist is al 90 jaar een begrip in Voorschoten. In de ruime fietsenwinkel in het centrum van Voorschoten vindt u een breed assortiment fietsen van Batavus, Cortina, Dutch ID, Koga, Loekie en Sparta. In deze fietsenwinkel staan de allerleukste kinderfietsen, stadsfietsen, transportfietsen, mamafietsen, e-bikes en de mooiste sportfietsen klaar voor een proefrit. Bent u op zoek naar een gebruikte fiets? Ook die vindt u hier volop.

 

Uitgebreid assortiment

In onze fietsenwinkel hebben wij een grote voorraad accessoires  zoals fietszitjes, fietsmanden, fietskratten, fietstassen, fietsbellen en regenkleding. Daarnaast verkopen wij alle fietsonderdelen en onderhoudsmiddelen voor uw fiets. Zoekt u een speciaal item voor uw fiets dat wij niet op voorraad hebben? Dan bestellen wij dat graag voor u. Wij leveren namelijk niet alleen de standaard onderdelen en standaard fietsen, maar ook aangepaste fietsen zoals driewielers en de bekende fietsen van Fietsmaatjes!

 

Moderne werkplaats

Aan de overkant van de winkel is onze moderne professionele werkplaats gevestigd. Een team vakmensen staat hier klaar voor onderhoud en reparatie van uw fiets en e-bike. Via onze leveranciers volgt ons complete team elk jaar de vaktrainingen. Zo is iedere monteur op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen in de tweewielerbranche. En terwijl onze vakmensen uw fiets onderhouden of repareren kunt u desgewenst gebruik maken van onze leenfietsen.

 

Wij staan voor u klaar!

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte fiets? Heeft uw fiets onderhoud of reparatie nodig? Of bent u op zoek naar een item voor uw fiets?  Ons team fietsspecialisten staat graag voor u klaar in het centrum van Voorschoten!  
Terug

Deel het met uw vrienden!


In the Spotlight
LEASEFIETS
LEASEFIETS
leenfietsen
leenfietsen
G.Besuyen
G.Besuyen
Even voorstellen
Even voorstellen
Lease-A-Bike
Lease-A-Bike