G. Besuyen Rijwielspecialist
In the Spotlight


Heeft u interesse om een fiets aan te schaffen met behulp van een leaseplan. Dit is tegenwoordig makkelijker dan u denkt.

Via lease-a-bike kunt u makkelijk uw aanvraag doen voor een financiele regeling voor uw fiets.

Via een eenvoudige calculator kunt u direct zien wat uw maandbedrag zal zijn voor de fiets die u graag wilt gaan aanschaffen.

Via lease-a-bike heeft u de keuze tussen de volgende 3 verschillende leaseplan pakketten.

 

Basis Lease

Met dit leaseplan wordt er jaarlijks voor €100,- aan reparatiekosten vergoed. Uw fiets is verzekerd tegen diefstal, zonder eigen risico. Dit kan niet in combinatie met een e-bike.

Standaard Lease

Met dit leaseplan wordt er jaarlijks voor €150,- aan reparatiekosten vergoed. Uw fiets is verzekerd tegen diefstal, zonder eigen risico. Dit leaseplan is geschikt voor elk type fiets.

Premium / E-Bike Lease

Voor dit leaseplan bent u geheel ontzorgt qua onderhoud en kosten. In vrijwel alle gevallen kunt u gratis gebruik maken van een leenfiets mocht dit nodig zijn. Dit leaseplan is niet geschikt voor bakfietsen, mountain bikes en racefietsen.

Speed Pedelec

Wanneer u van plan bent een Speed Pedelec aan te schaffen kiest u voor dit pakket. In dit pakket zijn repatatiekosten tot €300 per jaar gedekt. De kosten voor de WA verzekering zitten bij de prijs inbegrepen.

 

Standaard zijn alle fietsen all risk verzekerd. Eigen risico voor diefstal is €0,- voor schade betreft het eigen risico €25.

Eigen risico voor diefstal van racefietsen en mountain bikes is 10% van de aanschafwaarde, voor schade is dit €50,-

Voor alle leasepakketen geldt dat het jaarlijke budget na 12 maanden komt te vervallen, u kunt het ongebruikte budget niet overdragen naar het volgende jaar.
Terug

Deel het met uw vrienden!


In the Spotlight
LEASEFIETS
LEASEFIETS
leenfietsen
leenfietsen
G.Besuyen
G.Besuyen
Even voorstellen
Even voorstellen
Lease-A-Bike
Lease-A-Bike